Bemutatkozás

A kutyákkal való kapcsolatom a gyermekkoromra vezethető vissza. A kutyák iránti érdeklődésem 2017-ben lépett komolyabb szintre, amikor is megvettem első német juhászkutyámat. Nagyon sok fajta kutyával találkoztam az évek alatt, amíg rátaláltam a német juhászkutyára. Jellemében, karakterében teljesen lenyűgözött engem és emiatt döntöttem a fajta tenyésztése mellett.

Munkásságom célja, hogy megőrizzem, és fenntartsam a német juhászkutya fajta jellemvonásait.

Számos tenyésztővel és kutyás szakemberrel ápolok jó kapcsolatot. Számomra mindig is fontos volt a küllem, azonban úgy gondolom, hogy legalább ugyan annyira fontos egy kutya más tulajdonságait is fejleszteni, ezért a mozgásra és a testi, szellemi fejlődésre, taníthatóságra is nagy hangsúlyt fektetek. Küllem vonalú kutyáink munkavizsgával, egészségügyi szűrésekkel rendelkeznek. A német juhászkutya kiváló adottságai és ösztönei miatt nem csak munkakutyának, hanem családi kutyának is nagyon jó társ.

Ezért a kölykeinket némi előneveléssel adjuk az új gazdikhoz, mert fontos számunkra hogy kiegyensúlyozottan, szocializáltan kezdjék meg életüket az új családjukban.